Rólunk

bemutatkozás

Cégünk, a Béta PRess Stúdió 1996-ban alakult. Célként az igényes megrendelők igényes kiszolgálását tűztük ki. Ennek szellemiségében kis- és nagyvállalkozások PR tevékenységét tervezzük, szervezzük, koordináljuk.

A teljes körű PR szolgáltatáson belüli tevékenységeink: tanácsadás; szövegírás, cikkírás; reklámok tervezése és kivitelezése; kiadvány tervezése, szerkesztése és kivitelezése; honlapok tervezése és kivitelezése; prezentáció tervezése és kivitelezése, cégbemutató film készítése; rendezvények (projektbemutató, -nyitó és -záró rendezvény, sajtótájékoztató, jubileumi rendezvények) tervezése, szervezése és lebonyolítása, dekorációs eszközök tervezése és készítése.

Kiegészítő szolgáltatások: kommunikációs adatbank működtetése, fotózás és fotóösszeállítás készítése, videózás és filmösszeállítás készítése, dekorálás, az elkészített kommunikációs termékek és eszközök szállítása.
Mindezek mellett lap- és könyvkiadói tevékenységet is folytatunk. 2000 óta jelentetjük meg a 3 Dimenzió című gazdasági magazinunkat, a kapcsolatépítés lapját.

Küldetésünk: megbízóink sikeres piaci szereplésének elősegítése azáltal, hogy tevékenységüket – közreműködésünk eredményeképpen – környezetük bizalma, megértése és jóakarata mellett végezhessék. Mindezt teljes körű PR szolgáltatásaink révén, professzionálisan, önálló munkavégzéssel, ügyfeleinkkel szemben lojalitást tanúsítva, velük együttgondolkodva valósítjuk meg. Formalitások helyett személyre szabott, naprakész, kreatív és elegáns megoldásokat kínálunk.

Miért érdemes Önnek bennünket választania?

  • Komplex szolgáltatást nyújtunk az ötlet megszületésétől a teljes megvalósításig, minden munkafolyamatot felvállalva
  • Önálló munkát végzünk, arra törekedve, hogy a mindennapok terheiből pontosan annyit vegyünk le az Ön válláról, amennyi szükséges
  • Igényeihez alakítva egyedi megoldásokat kínálunk
  • Segítünk abban, hogy mit, mikor, hol és hogyan érdemes
  • Mindig lehet ránk számítani